2013. október 31., csütörtök

Halle Berry- Macskanő ihlette Halloween smink

Sziasztok!
Ugye ígértem még egy harmadik sminket is...kicsit megkésve, de hoztam is! Aki még hétvégén akar menni ilyen "beöltözős" buliba , az simán kivitelezheti még! :)
Nekem kedvenc filmem A macskanő, amelyben Halle Berry szerepel! :) Mindig is vonzott az a smink, az az öltözék és minden úgy együtt, de gondolom ezzel nem csak én vagyok egyedül így! :D :P Remélem hogy tetszik nektek, és ti is elkészítitek majd! :)




2013. október 29., kedd

BB/CC-krém/ek tesztelése, tapasztalatok!

Sziasztok lányok!
Ugye már egy jó ideje, hogy megjelentek az alapozók "vetélytársai" a BB-krémek, aztán nemsokkal utánuk a CC-krémek is! Hogy mennyire tudják háttérbe szorítani az alapozókat, az szerintem sokakban még egy nagy kérdőjel! Biztosan ti is szemezgettek ezen termékekkel, vagy esetleg ki is próbáltatok már legalább egy változatot belőlük! Nos, én is felkaptam annak idején a fejemet és be is szereztem a Garnier első változatát...nekem ő volt a legelső! :D Aztán ahogy egyre több márka dobta piacra az ő saját változatukat, úgy jött velem újabb és újabb darab haza! Ebben a bejegyzésben bemutatom nektek, hogy én melyik változatokat vásároltam eddig meg, és milyen tapasztalataim vannak róluk! Korábban is meg akartam ezt a bejegyzést már csinálni, de egyes termékeknek adtam még időt, hátha megváltozik a véleményem róluk! Az értékeléseket az én bőröm szerint pontoztam! Remélem valamilyen szinten hasznos infókkal szolgálok majd, és várom tőletek is a tapasztalatokat az egyes termékekről kommentben! :)



Nyereményjáték Negiluy-nál!!

Csodás Nyx szájfényeket lehet nyerni Negiluy-nál! A képen szerepel az elérhetőség! Játékra fel! :)





2013. október 28., hétfő

Halloween smink 2.- Párduclány

Sziasztok!
Most már tényleg elkezdődött a visszaszámlálás és csak pár nap a várt Halloween-ig! :) Most egy Párduclány sminket hoztam nektek! Tudom hogy sok hasonló smink készült már, de azért valamivel másítottam a saját verziómon! A sminkhez igazán nem kell sok minden, kiegészítőnek pedig egy párducmintás fülbevalót és egy szintén párducmintás sálat használtam! :) Valakinek valami tervbe hogy hová fog menni!? Én még nem tudom hogy megyek e valahová, de ötletem az már van bőven, ha úgy alakul! :D Szerintem holnap még jövök egy ilyen sminkkel, mert ugye 3 a magyar igazság! :P


Folytatásért kattints tovább!

2013. október 27., vasárnap

CoverGirl "Éhezők viadala" sminkkollekció!!

Sziasztok!
Egy kedves ismerősöm küldte át az oldalt, amin megtaláltam ezt a "hírt" majd én is tüzetesebben megvizsgáltam! Mivel úgy láttam, ezt a bejegyzést még senki nem tette közzé, így gondoltam megteszem! Igaz hogy nálunk ez a márka nem annyira elterjedt, de aki ismeri, vagy be tudja szerezni külföldről, nekik lehet hogy hasznos ez a poszt! Egyébként a külföldi "szépségbloggerek" nagyon szeretik és dicsérik ezt a márkát! 
Ugye aki látta a filmet, az tudja, a történetet is! Akinél ez kimaradt, ajánlom figyelmébe! :) A lényeget viszont leírom:
"A jövőben járunk, amikor Észak-Amerika romjain Panem országának 12 körzete található. Minden évben minden körzetből a Kapitólium kiválaszt egy-egy12-18 év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük az Éhezők viadala!"

A fordításért előre bocsi, ha nem azt jelentené, de próbáltam az érthetőségre hajazni több-kevesebb sikerrel! :D
A lényeg a 12körzet, és ennek iparágaira /halászat, bányászat stb/ épül a kollekció is! Nektek melyik rész termékei tetszenek? 


2013. október 26., szombat

Körömlakk kollekcióm

Úgy vettem észre, hogy a körmös bejegyzéseket szeretitek, így gondoltam bemutatom, hogy jelenleg mennyi körömlakkal rendelkezem! Azt talán már említettem korábban, hogy én elvégeztem egy manikűr-műkörmös sulit, így szinte mindig műkörmöm volt, abból is a hosszabb változatok! Viszont mint mindenkinél, nálam is jött egy kattanás, és rövidebb formára váltottam, és előkerültek a lakkok! :)


Folytatásért kattints tovább! 


2013. október 25., péntek

Lazacos saláta/Amerikai káposztasaláta

Ma egy salátát hoztam nektek! Most, hogy szeretnék pár kilótól megszabadulni, általában vacsorára szoktam ilyeneket enni! Igazán nem nehéz összedobni, ugyanakkor nagyon finom! Ha épp nincs pl. lazac kéznél, nyugodtan lehet tonhallal is helyettesíteni! Ha még jobban szeretnétek diétásnak tenni, a káposztasalátát is elhagyhatjátok! Remélem elnyeri tetszéseteket és sokan el fogjátok készíteni! Előre is Jó étvágyat hozzá! :)



2013. október 24., csütörtök

Essence Color&Go-109 Off to Miami

Meg is hoztam az aktuális manikűrös bejegyzést! :) Már a korábbi bejegyzésben írtam, hogy anno a krémmánián láttam ezt a lakkot, de nem sikerült beszereznem! Viszont a Dm-ben még találtam belőle pár darabot, így egyet meg is vásároltam! Ő egy nagyon szép barackos árnyalat, szerintem így ősszel is simán megállja a helyét! Íme ő, fogadjátok szeretettel! :P


2013. október 22., kedd

Mai szerzemények 2.

Ma is beugrottam a Rossmannba, de már csak 2 terméket vásároltam! Az egyik kedvenc lakkom beszáradt, így vettem egy újat belőle, plusz még egy terméket vásároltam, ami majd egy másik posztban kiderül, hogy miért! A Dm-be pedig egy olyan lakkot láttam, amit már máshol nem találtam, így lecsaptam rá, amíg van belőle! Rövid bejegyzés, de gondoltam megosztom veletek! Lassan már érik egy 'Lakk kollekcióm' bejegyzés is, mert összegyűlt egy pár! :)



2013. október 21., hétfő

Mai szerzemények!

Rendhagyó módon ma is elmentem vásárolni! Pár dolog már szinte elfogyott, azokból kerestem utánpótlást, és beújítottam még 1-2 terméket, kíváncsian várom hogy hogyan vállnak majd be!



2013. október 20., vasárnap

Őszi smink

Mára ezt az őszi sminket hoztam, amiben a barna és a fekete kap főszerepet! Mivel nem egy gyenge smink, így elsősorban valamilyen alkalomra, buliba a legideálisabb szerintem! Lépésről lépésre leírom, hogy is készítettem!




2013. október 19., szombat

Új Essence Sparkle Sand Effect lakkok

Sziasztok!
A tegnapi nap terveztem egy utat a Rossmannba, mert valami új lakkot szerettem volna vásárolni! Körülnéztem az Essence pultnál és sajnos nem igazán találtam már a Nude kollekciót! :( Viszont ahogy nézegettem a kínálatot, láttam hogy előrukkoltak az ősz alkalmával pár új színnel...főleg csillámos változatokkal! :) Egyből meg akadt a szemem két Nude árnyalaton! Az egyik sima, pasztell szín volt, a másik egy csillámos változat! Ecc-pecc kimehetsz....és jött velem a csillámos haza! :) Majd itthon jött a felismerés, hogy kicsit felületes és vaksi voltam :D ugyanis egy homok finish-ű lakkot sikerült vásárolnom! Úgy voltam vele, hogy jó, ez nem szegi kedvemet, mert csodálatos a színe! Íme akkor néhány sor, és a képek! :)


2013. október 17., csütörtök

Manikűr-Ötletek Halloweenra!

Sziasztok! ma volt egy kis időm, így gondoltam csinálok pár mintát, ami jól jön Halloweenkor! Nem nehéz egyik sem, szerintem bárki meg tudja őket csinálni! Anyag hiányában a kreativitásomra bíztam magamat....nem volt se fehér, se fekete lakkom sajnos..nézzétek el! :) Odaírtam hogy mi mi akar lenni, ha esetleg nem lehetne őket felismerni! :D Remélem hogy tetszik, és ha szeretnétek részletes bemutatást, írjátok meg!






2013. október 16., szerda

Halloween smink-Vámpír Lady

Lassan nyakunkon a Halloween, sokan mennek jelmezes helyre szórakozni! Ilyenkor jön a kérdés: minek is öltözzek be!? Gondoltam csinálok egy inspirációt, ha pedig tetszik és szeretnétek róla step by step-et látni, írjátok meg és elkészítem még a héten! Lehet hogy fogok több fajta sminket is elkészíteni, majd meglátom, hogy lesz rá időm! Viszont Halloween-ra való körmöket mindenképp szeretnék hozni!


Íme rendes színeiben pedig így néz ki! Csináltam belőlük egy válogatást! Remélem tetszik nektek! :) Nem nehéz elkészíteni! :) Már csak egy vámpír fogsor és fekete csipkeruha dukál szerintem hozzá! Fel lehet dobni fehérebb bőrrel,  egy kis művérrel és élénkebb rúzzsal /nekem sajnos nincs piros rúzsom :( / Sorry hogy ezekkel nem szolgáltam, de ha szeretnétek a részletes lépéseket, akkor ott majd lehet csinálok olyan fotót is! :)


2013. október 15., kedd

Készüljünk a Télre!- Gyümölcsök-Vitaminok

A hidegebb idő beköszöntével egyre nagyobb szüksége van a szervezetünknek megfelelő vitaminokra, ásványi anyagokra, hogy immunrendszerünket megerősítve felkészítse a testünket a hideg évszakra!
A legjobb formája a vitaminok bevitelének az, ha a természetből válogatunk és mindig a szezonban fellelhető zöldségeket-gyümölcsöket fogyasztjuk! A következőkben a legismertebb gyümölcsöket sorolom fel, és a bennük fellelhető vitaminokat, valamint konkrétan a vitaminok hatásáról is szeretnék írni! Szerintem ez aktuális jelen évszakban, és mindenkinek ajánlom figyelmébe, mert ugye senki sem szeret beteg lenni! :)



2013. október 14., hétfő

Házi készítésű ajakápoló és púder- DIY

Bizonyára már jó pár blogon láttatok ilyen ajakápolót például, épp ezért próbáltam kicsit másítani rajta! :) Ezzel a púderrel még eddig egy helyen találkoztam, így gondoltam őt is megosztom veletek! Ha elnyerte a tetszéseteket, akkor próbáljátok ki nyugodtan! :)


NYEREMÉNYJÁTÉK Nikkii-nél!!

Akinek van kedve, vegyen részt a Nikkii által meghírdetett őszi nyereményjátékon! Ezeket a csodás sminkes cuccokat lehet tőle megnyerni! :) Nekem speciel nagyon bejönnek, így pályázok is majd rájuk! Sok szerencsét mindenkinek! :)


Itt az elérhetőség is:
http://nikkiifashion.blogspot.hu/2013/08/nyeremenyjatek.html

2013. október 13., vasárnap

Hogyan ápolom a hajamat/Hajnövesztés

Sziasztok!
Gondoltam hozok most egy hajas bejegyzést is, mert ilyen még úgy sem volt! :) Sokunk szeretne csodaszép, hosszú frizurát, de nem mindig jön össze! :/  Én is próbáltam már nagyon sok terméket, a legtöbbről nincs is olyan jó tapasztalatom! Valahogy egyiknél sem éreztem azt a hatást, eredményt, amit a leírása ígért! Ezután kezdtem el kicsit kutakodni, olvasgatni, hátha találok valami természetes eljárást is, amivel hajamat szebbé tehetném! Remélem hasznos infókkal tudok szolgálni nektek, és a képek önmagukért beszélnek! :)



2013. október 12., szombat

Infó!

Páran kédeztétek, hogy nálam lesz e nyereményjáték! A válaszom: IGEN! 50. és 100.emberkénél gondoltam! A nyeremények pedig sminktermékek és a 100. pedig egy teljes kiszerelésű parfümöt fog kapni! ha közelítünk e számok felé, akkor kiteszem, hogy mi lesz a nyeremény! Addig is ha gondoljátok, megoszthatjátok ezt a bejegyzést! Szép napot mindenkinek!

2013. október 11., péntek

Szeptemberi kedvencek!

Sziasztok!
Gondoltam már érik, hogy megírjam az elmúlt hónap kedvenceit, így a mai nap be is mutatom őket! Több terméket láttatok már korábban, őket vagy új szerzeményként, vagy pedig jól bevált termékként mutattam be! Ugye ami jó, azt miért cseréljük le!? :) Ebben a hónapban a hajápolási termékeke vitték el a pálmát, mivel a legproblémásabb most a hajam volt, de hála ezeknek a termékeknek, most nagyon szép lett! :)





2013. október 9., szerda

A leggyorsabb Gél lakkozás- step by step

Íme elhoztam az ígért gél lakkozást, amit képekkel spékelve szeretnék érthetőbbé tenni! Napjainkban fénykorát éli ez a megoldás, amit én is nagyon de nagyon szeretek, főleg hogy már kiadták a "minden egy termékbe" változatát is, amivel pillanatok alatt szép és tartós körmöket varázsolhatunk magunknak!
AMI FONTOS!!! Csak olyan emberek készítsék el, akik lakkozás téren már nagyon jól állnak, és tudják minden menetét, titkát! Az hogy magadnak, a családnak, barátnőnek megcsinálod /ha tényleg szépen sikerült, akkor csinálj másnak is/, okés, de ne kezdd el csinálni pénzért bárki másnak! Semmiképp sem szeretném, ha negatív kommentekkel bombáznának, hogy buzdítom az embereket arra, hogy ezt otthon csinálják meg! Aki nem érzi, hogy van elég tapasztalata, kézügyessége hozzá, hangsúlyozom: menjen el inkább szakemberhez! Viszont, ha továbbra is elérhető lakossági fogyasztók számára is eme termékek, akkor e bejegyzés nélkül is lesz aki használni fogja! Ennyit szerettem volna így elöljáróban! Remélem hasznosnak találjátok ezt a bejegyzést, és elkészítitek majd ti is! :)



Ajánló :)

Aki esetleg még nem tudná, Facebook-on is megtalálható vagyok, jöhetnek a lájkok oda is! :)

http://www.facebook.com/pages/Beautytricks-by-Alice/585630534812886?fref=ts

Újabb szerzemények!

Tegnap ismét útba ejtettem a Rossmannt és sikerült pár dologra lecsapnom!  Az új, For your Beauty ecsetekben kellemeset csalódtam! Ezek a fehér nyelű változatok elég kellemes szőrrel vannak ellátva, az ára pedig nagyon kedvező /499ft/! :) Lassacskán lehet megveszem a többit is! :)


1. L'oréál Sublime Soft micellás víz : nagyon sok helyen olvastam, hogy vetekszik a Bioderma Sensibio H2o-val, így gondoltam most akció keretében meg is vásárolom! /október 18.-ig 999ft a Rossmann üzletekben!
2. Catrice Ultimate lakk- 280 London's Weather Forecast /szürke árnyalatú. gondoltam a legközelebbi kigyómintás körmömhöz nagyon jó lesz! akciós volt, 249ft-ért vettem meg!/
3. Catrice Made to stay hosszan tartó szemhéjkrém-070 Mauvie Star: rá már egy ideje vadászom, mióta kivonták a forgalomból! szerencsémre most 3-at is találtam, de csak ezt az árnyalatot hoztam el, mert a bronzos és arany színű nem passzolt hozzám! :/ /szintén 249ft-ért jutottam hozzá/
4. Rimmel Lasting Finich alapozó -202 Nude: róla is olvastam jókat, bár Nude árnyalathoz képest elég sötét a színe, ahogy látjátok! majd kiderül, hogy válik be!
5. For your Beauty szemhéjpúder ecset /bevezetőben írtam már róla/

2013. október 7., hétfő

Kígyóbőr mintás köröm /step by step/

Sziasztok!
Újból egy körmös step by step következik! Rég találtam erre a mintára a neten, de még soha nem próbáltam ki! Most hogy rövid a körmöm és hogy a lakkokkal tevékenykedek, gondoltam eljött ennek is az ideje! :) Azt gondoltam, hogy baromi könnyű lesz, de feladta ám a leckét rendesen! :D Most hogy rájöttem a "titkára", szerintem elsőre nem is lett olyan borzasztó! :D Ha van kedvetek, csináljátok meg ti is! Én az őszre való tekintettel próbáltam ennek megfelelő színekkel elkészíteni, de nyugodtan variálhatjátok!




2013. október 6., vasárnap

Mai szerzemények

Tegnap még őket szereztem be, gondoltam megosztom ezt is!



Syoss Oleo intense hajfesték 5-10 Fagyos barna árnyalatban /960ft az Auchanba most!/
Zebra reszelő /ez mindig hiánycikk nálam :D/
Kallos hajvégápoló szérum /róla is olvastam jókat, és elég kedvező árban van, így egy próbát megér/
Leopárd mintás csat /44Ft volt csak darabja/

2013. október 5., szombat

Mini szerzemények

Általában 5.-én és 20.-án szoktam vásárolni! Ilyenkor pótolom a már szükséges termékeket, amelyeket elhasználtam, és veszek újakat, ha épp megtetszik valami! Ebben a napsütéses időben egy sétával egybekötve elindultam vásárolni!/pár "őszi természet" képet tettem fel a facebook-ra :)/  És íme a szerzemények, ők jöttek velem haza! :) Ha valamelyik termékre részletesen kíváncsiak vagytok, írjátok meg nyugodtan!




2013. október 4., péntek

Pávatoll mintás körmök /step by step/

Ha már volt pávatoll színei smink, gondoltam csinálok egy hasonló körmöt is! Elég sok őszi szín megtalálható benne, szerintem nagyon ideális erre az évszakra! Már régóta szemezgettem ezzel a fajta díszítéssel, de soha nem vágtam bele! :/  Elsőre szerintem nem lett rossz! :) Nem sok minden kell hozzá, csak egy kis kézügyesség és pár termék! Remélem hogy hasznosnak találjátok ezt a bejegyzést és sikeresen elkészítitek ti is! :)




2013. október 3., csütörtök

Avon szerzemények

Végre ma megkaptam a várva várt Avon rendelésem! :) Bár kicsit szomorú is vagyok, mert a várva várt rúzsceruzák közül az egyik nem jött meg! :'( De sebaj, remélem a következőben már őt is megkapom! Nem sok mindent rendeltem, de gondoltam megosztom veletek még így a mai nap!




Egyszerű bögrés Pizza

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a kelt tésztákkal nem igazán vagyok jó barátságban! :D Valahogy nekem soha nem kelnek meg! :/ Viszont anno mikor erre a receptre rábukkantam, nagyon megörültem! Nem a hagyományos pizzatészta szerint készül, hanem baromi gyorsan, és nem is kell bele olyan sok minden! Amikor épp nem is tud mit kitalálni az ember, nagyon jól jön ez a recept :) Amit leírok, szerintem egy embernek elég. Nekem két lapocska jön ki belőle, és ha az ember nagyon éhes, szerintem simán elfogyasztja mind a kettőt! :) Ami még nagyon pozitívum: a tészta szélei nem lesznek kőkemények! Nekem másnap is puha marad,nem keményedik meg még mikrózás alkalmával sem :)



2013. október 2., szerda

L'oréal pávatoll színei smink- Inspiráció

Nem rég láttam meg ezt a sminket, és azonnal szerelmese lettem! Azt tudni kell rólam, hogy minden jöhet, ami pávatoll! Imááádom! :P Csodaszép színekből áll, és mindig is lenyűgöz, akárhányszor látok egyet! :)